Over Saskia

11095354_949152708474325_8946130672177000737_n++

 Ik ben Saskia van der Heij

Mijn achtergrond, mijn missie

Het pad van harmonie heeft mij altijd geïntrigeerd. In die zoektocht naar een goede levensbalans ontdekte ik vele visies uit diverse culturen. De heldere en aardse structuur van de oosterse wijsheid, met name het Taoïsme, heeft mij uiteindelijk het meest geïnspireerd. De Healing Tao trainingen, gegeven door Nederlandse docenten Ka Wah Choy en Reinoud Eleveld, hebben mij de verdieping geboden die ik zocht.

Vanuit deze ervaringen ben ik de lessen zelf gaan geven. In 2005 heb ik mijn certificaat als instructrice voor Healing Tao behaald. Hiernaast heb ik me vanaf 2006 bekwaamd in het geven van diverse soorten massages. Het invoelende masseren en de persoonlijke gerichte aanpak is op mijn “handen” geschreven.

Mijn missie: Gezondheid en ontspanning door massages, een goed luisterend oor, zodat mijn klanten zich gehoord voelen en daarnaast het geven van Chi Kung lessen. Beide methoden geven snel resultaat voor het algehele welzijn.

In mijn praktijk in Zaandam geef ik mijn massagebehandelingen. Ik geef Chi Kung Parklessen in het Darwin Park in Zaandam. Daarnaast kunt u mij inhuren voor massage en Chi Kung sessies bij u op locatie.

Opleidingen
– Klassieke en energetische massage (Holos)
– Voetreflex zone therapie (Holos)
– Reiki I en II
– Aromatherapie (CHI)